Curs romano-olandez de autism, unic in Romania, la Suceava


Intră acum și în grupul de

AutismAsociaţia „ALECS GROUP” Suceava împreună cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Centrul Medical Pedagogic Olanda, Centrul Român de Intervenţie Socială şi Psihoterapeutică, demarează împreună un curs româno-olandez unic în România dedicat copiilor cu AUTISM.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei sucevene, cursul va aborda AUTISMUL SI SINDROMUL DOWN şi TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE PSIHOTERAPEUTICA. Cursul este româno-olandez!

În document se mai arată că vor fi tratate subiecte precum: Interventia psihoterapeutica asupra copiilor autisti aflati in familie si institutionalizati – TEACCH, PECS; Sindromul Down – metoda “SMALL STEPS” predata in Universitatea Mc. Guire – Australia; Prezentari video la fiecare curs. Prezentari de cazuri; Trasaturile specifice autismului (medicale, motorii, de personalitate, de limbaj, de comunicare etc.); Pre – terapia in cazul copilului autist, metoda GIVE ME 5; Teste de evaluare si diagnostic; Dezvoltarea cognitiva si a autonomiei; Probleme legate de sexualitatea autistului; Demonstratii practice cu copii la curs etc.

La finalul cursului se va elibera o diploma, de catre Ministerul Educatiei. Durata cursului:  120 ore. „La curs poate să se înscrie orice persoană care doreşte să lucreze cu copii cu AUTISM (părinţi, profesori, elevi, studenţi sau orice altă categorie profesională). Înscrieri şi relaţii, la numărul de telefon: 0722/346.825 sau 0741/393.409.


Intră acum și în grupul de