Clujean prins conducand cu 113km/h in Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Cluj a fost depistat conducând, sâmbătă, cu 113 km/h în comuna Poiana Stampei, în timp ce un sucevean a fost prins în timp ce conducea prin Grăniceşti cu 102 km/h.

viteza

Potrivit Poliţiei Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii  Serviciului Rutier, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză pe raza judeţului Suceava, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Astfel, a fost constatată o infracţiune de conducere după consumul de băuturi alcoolice, au fost aplicate 266 de sancţiuni în valoare de 73.860 lei, au fost reţinute 14 permise, din care şapte pentru depăşirea vitezei legale, cinci pentru încălcarea regulilor la depăşire şi două pentru consum de alcool şi au fost reţinute patru certificate de înmatriculare.

Sursa citată arată că un bărbat în vârstă de 40 de ani din judeţul Cluj, a fost depistat conducând autoturismul pe D.N. 17, în localitatea Poiana Stampei, cu viteza de 113 km/h în localitate, în timp ce un sucevean a condus autoturismul pe D.N. 2, în localitatea Grăniceşti,  cu viteza de 102 km/h.


Intră acum și în grupul de