Patru tineri din Campulung Moldovenesc retinuti pentru ca au batut un alt tanar dar si un barbat care vroia sa-i calmeze


Intră acum și în grupul de

În ultimele săptămâni, ca urmare a măsurilor ferme dispuse de comanda IPJ Suceava cu privire la asigurarea ordinii şi liniştii în zona cluburilor şi discotecilor, nu s-au înregistrat evenimente majore care să creeze o stare de insecuritate publică.

razie politie baruri

Pentru că nu mai acceptă astfel de situaţii, poliţiştii suceveni au dispus măsuri ferme în cazul unei agresiuni produsă într-un club din Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, vineri seara un bărbat de 43 ani, din comuna Fundu Moldovei, a reclamat că a fost agresat într-un club din municipiul Câmpulung Moldovenesc de către mai mulţi  tineri precum şi pe stradă tot de aceleaşi persoane pe care nu le cunoaşte.

Totodată , în acelaşi timp a fost agresat şi un tânăr de 29 ani,  din comuna Vama, de către aceleaşi persoane necunoscute.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 19.00, tânărul din Vama care se afla într-un club fiind în stare de ebrietate, s-a certat cu o tânără.

Ulterior, în jurul orei 22:00 acesta s-a deplasat la un alt club din Câmpulung Moldovenesc , unde a comandat încă o bere, dar la scurt timp în bar au intrat  mai multe persoane necunoscute, care l-au lovit şi au tulburat ordine şi liniştea publică. Bărbatul din Fundu Moldovei, care se afla în bar, a încercat să aplaneze scandalul , dar a fost şi acesta lovit de aceleaşi persoane necunoscute, depunând plângere în acest sens.

Cu ocazia audierii, bărbatul lovit a declarat că la scurt timp după ce a ieşit din bar a fost agresat din nou de acei tineri, în timp ce traversa strada Calea Bucovinei spre Parcul Central.

În legătură cu altercaţia, tânărul din Vama a declarat că nu ţine minte decât faptul că a fost lovit de mai multe persoane necunoscute , ocazie cu care şi-a pierdut cunoştinţa şi nu mai poate da alte detalii.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi autorii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri aceştia fiind tinerii Mihai G. de 25 ani, Viorel Ţ. de 20 ani, Florin M. de 21 ani  şi Mihai  A. de 22 ani,  toţi din mun. Câmpulung – Moldovenesc.

Faţă de aceştia s-a dispus, marţi, măsura reţinerii pentru 24 ore  urmând să fie prezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc , în vederea dispunerii de măsuri procedurale.

Poliţiştii atrag atenţia tinerilor cu privire la consumul de alcool, situaţia operativă anterioară evidenţiind faptul că în această perioadă a anului creşte numărul celor care consumă în exces băuturi alcoolice, acesta fiind şi factorul favorizant al multor infracţiuni cu violenţă.

Poliţiştii îi asigură pe cetăţeni că nu tolerează astfel de comportamente de tip antisocial şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

Totodată, poliţiştii atrag atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

 


Intră acum și în grupul de