Lungu: Vom da cimitirul din Itcani in folosinta gratuit la parohii


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la Primaria Suceava

Ion Lungu, primarul Sucevei

TEXT LIVE:

„Am vazut cateva reportaje cu tenta politica despre cimitirul din Itcani. Noi am facut tot ce am putut pentru cimitir si am ingradit terenul. Noi il vom da sa il administreze unitatile de cult. Solutia ideala e de a-l da in administratie la unitatile de cult. In nov vom intra cu un HCL pentru a-l da in folosinta gratuit la parohii.

Nimeni nu se implica acolo. Noi nu avem oameni sa pazim cimitirul. Sper ca cetatenii din Itcani sa fie mai atenti si sa se implice.

Am primit 4,5 milioane de lei pentru scoli si 800.000 de lei pentru persoanele cu handicap. Pana acum am platit persoanele din banii nostri si ne vom regulariza.

Deja se face o selectie de oferta pentru a realiza studiul de fezabilitate pentru stadionul nou de 15.000 de locuri. Speram ca va fi posibil de finantat si complexuri sportive pe exercitiul 2014-2020. Sunt foarte multe solicitari din partea oraselor mari. Acolo va fi si sala polivalenta si bazinul de inot.

Am virat primul miliard de lei din cele 3 promise la echipa de handbal. Speram sa salvam echipa de la retrogradare. Vrem sa determinam o parte din jucatorii buni care au fost la Suceava sa revina si sa accepte ca lucrurile s-au indreptat la Suceava.”


Intră acum și în grupul de