LIVE: Inaugurarea noului sediu al Organizatiei Municipale Suceava a PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Noul sediu al Organizatiei Municipale  Suceava a PDL, situat pe Aleea Trandafirilor nr. 4, a fost inaugurat, joi, de presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur si de presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan.

Prin dotari, amenajare interioara si confort, sediul PDL Suceava este unic in Suceava.

PDL a prezentat un film documentar cu evolutia imobilului de la preluarea intr-un stadiu avansat de degradare si pana la inaugurare.

flutur si balan 1

Gheorghe Flutur:

„Ii felicit pe colegi pentru munca uriasa depusa pentru renovarea sediului. S-a investit si s-a pus suflet. Ii multumesc lui Nelu Balan. Nu e prima data cand se vede mana de gospodar a lui Balan. Daca poti amenaja un sediu de acest fel, poti amenaja si un municipiu sa fie oras european.

Reconstructia PDL se face pe toate planurile. Se va face si in domeniul infrastructurii, dar si al resursei umane. Am intrat in linie dreapta, pe 30 noiembrie, la Suceava, va fi Conferinta Judeteana de alegeri si ne pregatim ca de la finele anului sa intram in campania electorala pentru europarlamentare. Prima caramida a fost pusa la municipiu prin alegeri. Pornim ofensiva ca judetul sa fi condus in administratia publica, din nou de dreapta.”

Ioan Balan:

„E un moment important pentru Organizatia Municipala a partidului. Am reusit in timp extrem de scurt sa ne mobilizam si sa demonstram ca suntem o echipa. Era important pentru noi sa demonstram ca putem face dintr-o cladire istorica aflata intr-o stare deplorabila, o cladire model. Aproape ca nu i se gasea folosinta cladirii din cauza efortului fizic si financiar enorm de care era nevoie. Am refacut-o cu suflet si foarte serios. E cladirea Primariei si va ramane a municipalitatii. Am auzit discutii ca s-a cumparat cladirea. Nu e adevarat. Am facut un lucru de exceptie aici. Lucrurile facute de PDL si consilierii PDL sunt intr-o perfecta logica. Nu ne putem permite sa ne batem joc de suceven, dupa ce am dat 10 consilieri si primarul orasului.

Am cerut o comisie de ancheta pentru Termica doar pentru a inchide discutiile politicienilor care isi arata neputinta prin minciuni. Nu avem nici o treaba cu cine va castiga licitatia. Se va face un caiet de sarcini si se va face o licitatie unde poate participa chiar si o SC a Primariei. Mai putin il intereseaza pe cetatean cine transporta caldura. Il intereseaza sa aiba apa calda la cel mai mic pret cu putinta. Acu ceteanul plateste pretul de 185 de lei direct, iar restul pana la 450 de lei din taxe si impozite. Vrem sa stim daca la Termica sunt probleme, sa le aflam. Nu cunosc detaliile de la ultimele controale de acolo. E foarte bine ca institutiile statului sa se sesizeze si sa inchidem marota asta ca acolo se intampla nu stiu ce minuni.

PDL a votat pentru scoaterea la licitatie a transportului si distributiei agentului termic. Pana se va stabili, e drum lung, iar pasii trebuie urmariti si facuti.”

Gheorghe Flutur:

„Particip la reconstructia PDL si programul e enorm. La Casa Culturii, pe 30 noiembrie, vor fi alegeri. Am primit avizul de la BPN pentru candidatura mea. Ambitia mea e sa adun din nou fortele PDL pentru a castiga alegerile in Suceava. Primul obiectiv e municipiul. Batalia mare va fi si pentru judet si celelalte primarii. Niciodata nu vom apara oameni care sunt certati cu legea. Scot in evidenta abordarea PSD care politizeaza pana in dinti scoala. Presedintele PSD de la Slatina despre ce descentralizare sa vorbeasca? Cu oamenii lor pana la femeia de serviciu. Prefectul trebuie sa trateze cu aceeasi unitate si primarul de la Slatina si pe cel de la Udesti. Si pe cel de la Radauti, dar si pe cel de la Vicovu de Sus. Avem nevoie sa dam primariilor scolile, dar sa le dam resurse. Ce urmareste PSD? Marea politizare. Blocheaza dezvoltarea Romaniei. Au mai facut asta.

Dezaprob hartuirea primarilor, si mai ales a primarilor PDL. Ma asteptam sa primeasca de la CJ bani pentru a supravietui, chiar si la Slatina. Vrem sa reprezentam la varf, la Bucuresti, interesele judetului. Degeaba esti galagios la Suceava, daca acolo la Bucuresti nu e nimeni sa bata cu pumnul in masa. Exemplu, soseaua de centura sau partia de schi de la Campulung. Nu se lucreaza. Asta ne da de gandit. E frana de mana trasa si cand ne gandim ce urmeaza de la 1 ianuarie.

Au transformat benzinariile in sucursale ale guvernului Ponta de incasare a impozitelor. Trebuie sa gandim constructiv si sa taxam. Am observat ca le e dor de zilele cand beau ceai cald cu 7 oameni in fata CJ, iar Flutur era la guvernare. Vom vedea ce o sa facem. PDL sa aiba oamenii care sa castige. nu ma voi feri sa intru in batalia pentru CJ daca va fi solutia cea mai eficienta. La Slatina e importanta dorinta populatiei, a parintilor, a cadrelor didactice. Daca de la judet se doreste altceva, asta e.

Ioan Balan:

„Daca a te pune in slujba cetateanului inseamna o smecherie, inseamna ca azi a fost vorba de o smecherie. Am cerut o comisie sa se afle ce e acolo. Optiunea mea a fost, este si ramane de dreapta si nu se opreste asupra unui om.”


Intră acum și în grupul de