Dontu: In CL, a fost vorba exclusiv de un vot administrativ


Intră acum și în grupul de

dontu 10

Ovidiu Dontu, senator PSD de Suceava:

„Este o prostie tot acest demers al dlui Baisanu pentru ca in CL a fost vorba exclusiv de un vot administrativ dat pe baza unei solutii a unei probleme analizate timp de mai multa vreme .

Grupurile de consilieri au convenit scoaterea la licitatie unde poate veni orice societate. Solutia PSD a fost inca de la inceput de infiintare a unui SC in cadrul Primariei.

Noi vrem o noua SC pentru ca administratorul judiciar de la Termica a cerut in termeni imperativi predarea transportului si a distributiei. Grupurile PSD si PNL s-au inteles pe acest subiect. Eu nu inteleg de ce atata scandal. E o licitatie, nu o incredintare directa.

 Personal, ma asteptam ca CL sa voteze in unanimitate. Miza acestei iesiri este faptul ca se doreste, de catre Termica, obtinerea de bani, prin orice ce forma s-ar face asta, de la primarie, direct de la cetateni, pentru a face plata din urma a creditorilor, a datoriilor realizate acolo prin management defectuos. Nu suntem de acord cu asa ceva. Licitatia este o forma corecta de concurenta si este o solutie liberala.”


Intră acum și în grupul de