IONELA MIHALACHE si RAZVAN BABAN, Miss si Mister Boboc 2013 ai Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi Falticeni (Galerie foto)


Intră acum și în grupul de

Elevii jandarmi din anul al II-lea au organizat a treia ediţie a Balului Bobocilor, în urma căreia eleva Ionela Mihalache, singura fată din seria 2013-2015, a fost şi „Miss Jandarm”, informează cpt. Irina Airinei.

Potrivit sursei citate, pentru titlul de „Mister” au concurat şapte elevi care au demonstrat aptitudini artistice, cunoştinţe generale, creativitate şi originalitate. Elevul Răzvan Băban a câştigat aprecierea juriului şi a publicului.

Momentele de respiro ale concurenţilor au fost completate de un exerciţiu demonstrativ şi interpretări artistice ale elevilor din anul al II-lea: cântece interpretate de elevul Nicolae Lăcătuş şi pantomimă satiro-umoristică. Trupele de dans modern fălticenene K-lypso şi Hypnotik au antrenat publicul pe melodii ritmate. Sergentul major Sorin Gabriel Grigore din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, absolvent al şcolii noastre, a încântat publicul cu melodii de muzică uşoară. Spectacolul a fost asigurat şi prin prezenţa maiorului Ciprian Istrate din cadrul Grupării de Jandarmi „Regele Ferdinand” Târgu Mureş, cunoscut lumii muzicale populare.

„Balul a fost foarte interesant. A avut momente din programul nostru zilnic şi a oferit publicului posibilitatea să-şi facă o idee despre ce facem noi în şcoala militară. Pentru mine lucrurile au fost mai simple, neavând concurenţă, dar am avut totuşi emoţii pentru că am fost pentru prima oară în faţa unei săli pline”, a spus Ionela Mihalache, 21 ani, Agapia, NT.

La rândul său, Răzvan Băban, 20 de ani, Sîngeorz Băi, BN a declarat: „M-am simţit minunat pe întreg parcursul spectacolului, deşi cele mai mari emoţii le-am întâmpinat la proba surpriză, când am fost nevoiţi să facem declaraţii de dragoste pornind de la trei cuvinte. Mie mi-au picat – război, curajos şi prinţesă. Nu-mi mai aduc aminte exact ce a ieşit, dar văd că juriul a fost mulţumit de rezultat”.


Intră acum și în grupul de