NewsBucovina transmite LIVE declaratiile de la Consiliul de Coordonare Judetean al Organizatiei de Femei PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

alegeri PDL Femei Suceava

La Conacul Domnesc are loc Consiliul de Coordonare Judetean al Organizatiei de Femei PDL Suceava, in cadrul caruia vor fi alese membrele Biroului Permanent Judetean al acestei organizatii.

Cateva sute de delegati sunt prezenti la alegerile organizatiei judetene Suceava a Femeilor din PDL.

La sedinta de consiliu participa membre din conducerea nationala a organizatiei de femei, in frunte cu Doamna Cristina Traila, presedinta OF PDL.

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu si presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur se afla la prezidiu.

Presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur:

„PDL are observatii saptamanal la fiecare act al Guvernului Ponta. Aproape nici nu trebuie sa astepti, ca intuiesti ce prostii vor sa faca. Dupa 1 ianuarie, intram in linie dreapta. Un partid cu alegeri facute si structuri interne omologate, guvern desemnat, iesim la bataie cu toate fortele. E o batalie pe care trebuie sa o ducem pentru ca USL supara foarte multa lume. Nu ma asteptam la o erodare atat de mare. Multa lume regreta votul dat lui Ponta. Sistematic, USL dovedeste ca alta face decat a promis.

Ne pregatim sa ajungem din nou la putere, dar pe usa din fata. Cine crede ca se cearta Antonescu cu Ponta si venim noi, tusti acolo, se inseala pentru ca ar fi o greseala. Trebuie sa gandim sa modernizam Romania in continuare. Cred ca vor fi campanii mult mai usoare. Noi am lasat ceva in urma si se vede si se poate compara. Am pus Bucovina pe harta tarii si a Europei. USL a dat-o jos. Asta ma sperie. Greu e sa faci un brand si usor e sa fii ignorat. Sa platesti firmele de catering sa iti faca reclama? Targul din aceasta toamna din Bucuresti nici nu s-a mai chemat Produs in Bucovina ca venea de la mine si trebuie interzis. Si la poarta de intrare in judet jumate din luminile de la litere nici nu mai ard.

Am tacut cam mult si criticam pentru ca au promis ceva si nu fac. Solidaritatea PDL la greu cu Suceava s-a vazut in primele luni din mandatul trecut cu inundatiile teribile care au lovit. E bine sa amintim populatiei ca au venit zeci de tir-uri cu materiale si cu alimente. Sa dea Dumnezeu sa nu mai fie nevoie, dar atunci echipa PDL a dat si trecut un test. Oare nu cumva PDL a legat Bucovina de Ardeal pe DN 17 prin Tihuta? Oare cum se merge azi de la Suceava la Dorna  si cum se mergea inainte?  La Iasi, Fenechiu strange semnaturi, de parca nu ar fi la Putere, ca sa faca autostrada la Targu Mures. La anul, investitia de la Cetatea de Scaun va fi confiscata de USL, dar e a noastra.

Ma uit ca se asfalteaza pe banii adusi de Flutur. 43 de proiecte le-am lasat semnate numai sa le dea drumul si nimic. Aeroportul au reusit doar sa il inchida. Salariatii din CJ va pot spune ce ritm de lucru era pe vremea lui Flutur si ce frumos se joaca carti pe calculator in ziua de azi.

M-as fi bucurat ca PSD si PNL sa aiba lideri de aici care sa aiba vreun cuvant de spus la Bucuresti. Daca nu ii au,  e o mare greseala. Cu caramida in piept sa te bati ca esti lider de anvergura nationala, dar sa nu faci nimic? Eu mi-am luat vaccinul de presa ca sa rezist. Se iau de mine pentru ca sunt incomod. Va rog sa nu lasati sa va atace liderii.

Simt ca putem reveni la putere. Aveti incredere, tineti aproape. Criticati-ne, dar ajutati-ne unde avem proiecte si exemple pozitive. Jucam miuta politica la Suceava. Un an si ceva nu am vrut sa ma iau de cei care conduc Suceava, dar cand vezi ca muta capitala la Iasi, nu fac nici o investitie, ca Suceava-Bucuresti nu are autostrada, dar baga acciza pe benzina. Vor sa le faca pe Valea Oltului. Noi nu avrm dreptul sa facem doua ore jumate pana la Bucuresti?”

Ardeleanu la alegeri PDL Femei Suceava

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu:

„PDL e singurul partid care a incurajat participarea femeilor la actul politic si administrativ. Noi femeile, prin forta noastra, credinta in ce e bun, loialitatea, trebuie sa convingem si sa fortam usi care inca nu s-au deschis, dar care se vor deschide in curand pentru femeia din Romania. Trebuie sa fim constiente de faptul ca Societatea civila e un colaborator de exceptie. Credeti ca se poate incepe reconstructia PDL fara femei? Eu cred ca nu! Vrem sa construim in continuare o organizatie moderna si sa fim parte la momentele decisive ale partidului. E nevoie de fiecare dintre noi.”


Intră acum și în grupul de