Flutur: „Am pus Bucovina pe harta tarii si a Europei, iar USL a dat-o jos”


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii semnalează neregulile de la fiecare act al Guvernului Ponta şi deja intuiesc „prostiile” pe care vor cei de la USL să le facă. Declaraţia a fost făcută, vineri, de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, în cadrul discursului susţinut la şedinţa de alegeri a organizaţiei de femei din cadrul PDL Suceava. “PDL are observaţii, săptămânal, la fiecare act al Guvernului Ponta. Aproape nici nu trebuie să aştepţi, că intuieşti ce prostii vor să facă”, a spus liderul PDL.

flutur motiune blaga 1

El a arătat că după 1 ianuarie PDL intră în linie dreaptă pentru alegerile care vor urma. „Un partid cu alegeri făcute şi structuri interne omologate, guvern desemnat, ieşim la bătaie cu toate forţele”, a spus Flutur. El a arătat că urmează o bătălie pe care PDL trebuie să o ducă pentru că USL supără foarte multă lume.  „Nu mă aşteptam la o erodare atât de mare a USL. Multă lume regretă votul dat lui Ponta. Sistematic, USL dovedeşte că alta face decât a promis”, a mai spus senatorul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur le-a spus femeilor din PDL Suceava că partidul se pregăteşte să ajungă din nou la putere, dar pe uşa din fata.  „Cine crede că se ceartă Antonescu cu Ponta şi venim noi, ţuşti, acolo, se înşală pentru că ar fi o greşeală. Trebuie să gândim să modernizam România în continuare”, a spus Flutur care a subliniat că se poate compara ceea ce a lăsat PDL în urma guvernării cu ceea ce se întâmplă acum.

El a arătat că salariaţii din Consiliul Judeţean Suceava pot spune ce ritm de lucru era pe vremea când era preşedinte al instituţiei şi că acum se joacă frumos cărţi pe calculator. „Am pus Bucovina pe harta ţării şi a Europei, iar USL a dat-o jos. Asta mă sperie. Greu e să faci un brand şi uşor e să fii ignorat”, a declarat liderul PDL.

El a explicat că târgul din aceasta toamna din Bucureşti nu a mai avut numele de „Produs în Bucovina” pentru că acesta venea din perioada când el era preşedinte al CJ Suceava şi trebuie interzis şi a remarcat că jumătate din luminile de la poarta de intrare în judeţ sunt arse. „Am tăcut cam mult. Criticăm pentru că au promis ceva şi nu fac”, a mai spus Flutur care a precizat că mai mult de un an nu a dorit să critice pe cei care conduc judeţul Suceava. „Jucăm miuţa politică la Suceava. Un an şi ceva nu am vrut să mă iau de cei care conduc Suceava, dar când vezi că muta capitala la Iaşi, nu fac nici o investiţie, că Suceava – Bucureşti nu are autostradă, dar bagă acciza pe benzină. Vor să le facă pe Valea Oltului. Noi nu avem dreptul să facem două ore jumătate până la Bucureşti?”, s-a întrebat Flutur.

El a reamintit că în vremea guvernării PDL s-a legat Bucovina de Ardeal prin modernizarea DN 17, iar acum un lider PNL, Relu Fenechiu, la Iaşi, strânge semnături pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş de parcă nu ar fi la putere.

Gheorghe Flutur a mai declarat că anul viitor modernizarea Cetăţii de Scaun a Sucevei va fi confiscată de USL deşi este un proiect al administraţiei PDL şi că acum se asfaltează în judeţ cu fondurile aduse prin proiectele pe care le-a promovat. „Le-am lăsat semnate 43 de proiecte numai să le dea drumul şi nu se întâmplă nimic. Aeroportul au reuşit doar să îl închidă”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că s-ar fi bucurat ca PSD şi PNL să aibă lideri la Suceava care să aibă vreun cuvânt de spus la Bucureşti, iar dacă nu îi au este o mare greşeală. „Simt că putem reveni la putere. Aveţi încredere, ţineţi aproape. Criticaţi-ne, dar ajutaţi-ne unde avem proiecte şi exemple pozitive”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de