Sase partide contra PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Dupa protocolul semnat de PNL cu PRM si PD, care prevede atit sustinerea candidatilor proprii in cel de-al doilea tur de scrutin, cit si candidatii pentru functiile de viceprimar, dar si formarea majoritatii in Consiliul Judetean Suceava, organizatia judeteana a PNL a mai semnat, separat, alte intelegeri.

Astfel, potrivit unor surse din PNL, au fost semnate intelegeri asemanatoare cu presedintele PNTCD Suceava, Eugen Nisioi, cu presedintele Fortei Democrate Suceava, Dragos Danubianu si cu presedintele Actiunii Populare Suceava, Stefan Rotaru.

Presedintele PNTCD Suceava, Eugen Nisioi, a declarat, miercuri, ca nu a semnat un astfel de protocol, desi un liberal a aratat presei protocolul in original.

Nici presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, nu recunoaste ca a semnat protocolul, desi acesta a fost facut public atit de PRM cit si de PNL.

Lideri din organizatia judeteana PNL Suceava nu-si explica de ce presedintii partidelor care au semnat aceste protocoale de colaborare nu recunosc intelegerile incheiate.

„Probabil le e frica de furia PSD”, au spus sursele citate.


Intră acum și în grupul de