Un nou premiu de popularitate pentru trupa suceveana de folk ICARUS


Intră acum și în grupul de

ICARUS

Îndrăgita trupă suceveană de folk ICARUS, din care fac parte Andrei Cicioc (22 ani) şi vărul său, Bogdan Pinghireac (20 ani), a obţinut un nou Premiu de Popularitate, de această dată în cadrul Festivalului concurs de muzică folk ”Ziua de mâine”, ediţia a IX-a, găzduită la mijlocul lunii noiembrie de Alba-Iulia.

Cei doi au participat la mai multe ediţii ale Festivalului “Ziua de mâine”, iar în acest an au concurat alături de alţi opt tineri interpreţi şi cantautori din toată ţara.

“Cu o încărcătură istorică aparte, Alba Iulia ne copleşeşte în fiecare toamnă cu măreţia cetăţii, cu frumuseţea Festivalului şi cu prietenia locuitorilor săi. Festivalul concurs de muzică folk << Ziua de Mâine >> , eveniment tratat cu atenţie de oficialităţi, este un festival al bucuriei revărsate, al dăruirii, al inimilor unite prin cânt. Emoţia trăirilor este unică. Forţa prieteniei publicului te motivează să i te dăruieşti întru totul.  Premiul primit  certifică strânsa noastră comuniune cu publicul”, au scris componenţii trupei Icarus pe blogul personal.

Juriul concursului a fost format din: Mihai Cosmin Popescu, Marius Matache, Daniel Avram, Ioana Bogățan, Laura Orian, Călin Bulac și Claudiu Marean.

Reamintim că la mijlocul lunii octombrie, trupa Icarus a mai obţinut un Premiu de Popularitate, în urma participării la unul din cele mai importante concursuri de muzică folk din ţară, Festivalul Castanilor, desfăşurat la Ploieşti.

Andrei Cicioc este student al Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, iar Bogdan Pinghireac urmează cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina.

ICARUS 2


Intră acum și în grupul de