Vezi care sunt propunerile PNL Suceava pentru europarlamentare


Intră acum și în grupul de

„Şi s-a rupt lanţul iubirii, a-nceput a rugini”. Este răspunsul pe care l-a dat joi, în conferinţa de presă, liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, întrebat fiind despre motivaţia pentru care însemnele USL din sediul PNL Suceava au fost îndepărtate,  în sala de conferinţe de presă fiind păstrat doar panoul cu însemnele PNL.

baisanu alex 4

El a arătat că PNL intră în campanie electorală şi vrea să-şi afirme identitatea întrucât liberalii candidează pe liste separate faţă de PSD.

Băişanu a mai spus că la PSD nu mai există de trei luni nici un panou cu însemnele USL. „Intrăm în campanie electorală şi vom candida separat la europarlamentare. Identitatea PNL e certă, la fel şi a PSD. Ei au roşu, noi galben, ei sunt de stânga, noi de dreapta. Ei au candidaţii lor, noi pe ai noştri”, a spus liderul liberalilor suceveni.

El a mai adăugat că PNL îşi propune să obţină în judeţul Suceava minim 25 la sută din voturi la alegerile europarlamentare.  Totodată, Băişanu a precizat că organizaţia PNL Suceava are două propuneri pentru lista de candidaţi la Parlamentul European, viceprimarul municipiului Suceava, Ovidiu Doroftei şi consilierul judeţean Cristina Teodorovici, care este şi inspector şcolar general adjunct.


Intră acum și în grupul de