Viteza excesiva pe drumul spre Aeroport: Doua fete grav ranite, trei tineri raniti usor(VIDEO)

Cinci tineri din municipiul Suceava cu vârste de 18 şi 19 ani au fost răniţi sâmbătă seara într-un accident produs pe drumul spre Aeroportul Suceava după ce maşina, care era condusă de o tânără de 18 ani fără experienţă, a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

MASINA POLITIE - ACCIDENT

Poliţia Suceava a informat că sâmbătă seara în jurul orei 19.30, pe strada Aeroportului, din oraşul Salcea, Georgiana B., de 18 ani, din municipiul Suceava, posesoare a permisului de conducere categoriile ”B, B1 şi AM”, din 4 octombrie 2013, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului, a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat în impact frontal cu un copac, autoturismul răsturnându-se pe terenul viran din partea dreaptă a carosabilului.

În urma accidentului tânără aflată la volan a fost grav rănită, la fel fiind grav rănită şi o altă tânără, Cristiana C. 18 ani care era pasager pe scaunul din dreapta faţă-

Alţi trei pasageri care erau pe bancheta din spate,Daniel C, de 19 ani, Maria L. şi Răzvan B. de 18 ani, toţi din municipiul Suceava au suferit răni uşoare.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>