Viteza excesiva pe drumul spre Aeroport: Doua fete grav ranite, trei tineri raniti usor(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri din municipiul Suceava cu vârste de 18 şi 19 ani au fost răniţi sâmbătă seara într-un accident produs pe drumul spre Aeroportul Suceava după ce maşina, care era condusă de o tânără de 18 ani fără experienţă, a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

MASINA POLITIE - ACCIDENT

Poliţia Suceava a informat că sâmbătă seara în jurul orei 19.30, pe strada Aeroportului, din oraşul Salcea, Georgiana B., de 18 ani, din municipiul Suceava, posesoare a permisului de conducere categoriile ”B, B1 şi AM”, din 4 octombrie 2013, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului, a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat în impact frontal cu un copac, autoturismul răsturnându-se pe terenul viran din partea dreaptă a carosabilului.

În urma accidentului tânără aflată la volan a fost grav rănită, la fel fiind grav rănită şi o altă tânără, Cristiana C. 18 ani care era pasager pe scaunul din dreapta faţă-

Alţi trei pasageri care erau pe bancheta din spate,Daniel C, de 19 ani, Maria L. şi Răzvan B. de 18 ani, toţi din municipiul Suceava au suferit răni uşoare.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de