MCC asigura banii pentru masa crestina de la manastirea Putna


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Ioan Cusnir, a declarat ca miercuri, la o intrunire a reprezentantilor MCC cu cei ai judetului Suceava privind derularea acestui program, s-a convenit ca ministerul sa acorde fondurile necesare in vederea organizarii festivitatilor.

Prefectul de Suceava a declarat ca MCC a confirmat, miercuri, ca va aloca sumele necesare „pentru toate activitatile legate de organizarea festivitatilor de la manastirea Putna”.

Prefectul de Suceava a precizat ca pentru aceste activitati MCC va aloca 2,425 miliarde de lei, fondurile urmind sa fie utilizate prin intermediul Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul a anuntat, simbata, ca daca Guvernul nu va asigura fondurile pentru constructia scenei de la Putna si pentru masa pelerinilor, va recurge la o subscriptie publica prin parohiile Arhiepiscopiei.

„In cazul in care nu se vor gasi acesti bani vom apela la bucovinenii nostri, care cred ca in citeva zile vor rezolva problema. Nadajduim ca va fi intelegere din partea Guvernului pentru ca pentru Guvern inseamna aproape nimic trei miliarde de lei daca e bunavointa”, a declarat IPS Pimen.


Intră acum și în grupul de