Salvari de cinci miliarde de lei dintr-un incendiu produs la Transval Ipotesti


Intră acum și în grupul de

Focul s-a declansat din cauza scinteilor de la o masinã de gãurit si a distrus instalatia electricã, 300 de kilograme de ambalaje si depuneri de lac de pe peretii cabinei de pulverizat. De asemenea, izolatia termicã a fost afectatã pe o suprafatã de 15 metri pãtrati. Valoarea stricãciunilor este de ordinul zecilor de milioane de lei.

Pompierii suceveni au mai intervenit la un incendiu produs in gospodaria suceveanului Trifan Mictariu, din comuna Arbore. In incendiu au ars bunuri in valoare de jumãtate de miliard de lei au Incendiul a fost provocat marti dupa amiaza de un scurtcircuit electric si a mistuit acoperisurile casei de locuit si bucãtãriei de varã, sura, grajdul, magazia de lemne si bunuri de uz gospodãresc. In acelasi timp, s-au degradat peretii casei si ai bucãtãriei, precum si bunuri de uz casnic. Pompierii militari de la Siret au salvat douã locuinte invecinate, 10 animale mici si 15 pãsãri, in valoare totalã de 800 de milioane.

Intr-un alt incendiu, acoperisul casei lui Dorina Dumitriu din Cimpulung Moldovenesc, a ars marti seara din cauza jarului sau a scinteilor purtate de vint si cãzute pe materiale combustibile. Interventia promptã a pompierilor si a unor localnici a dus la salvarea unei pãrti a locuintei lovite de flãcãri si a Statiei de 110 kV. Pagubele se cifreazã la 35 de milioane de lei, in timp ce valoarea bunurilor salvate este de 800 de milioane de lei.


Intră acum și în grupul de