Elevi din Botosani, Iasi si Suceava la a doua ediţie a Cupei 1 Decembrie la tenis de masa organizata la Colegiul „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de 39 de elevi din clasele I-VIII din judeţele Botoşani, Iaşi şi Suceava au participat, duminică, la o competiţie de tenis de masă organizată în sala de sport a  Colegiului “Ştefan cel Mare” din Suceava de Asociaţia Sportivă “Ştefan cel Mare” cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.

Profesorul Adrian Cojocaru, administratorul Asociaţiei Sportive “Ştefan cel Mare” Suceava a declarat că la Cupa 1 Decembrie la tenis de masă, aflată la cea de a doua ediţie, au participat 11 elevi din clasele I-IV şi 28 elevi din clasele V-VIII.

Tenis de masa concurs elevi

Cojocaru a spus că la categoria de vârstă sub 11 ani, la fete, locul I a fost obţinut de Denisa Petrişor din Suceava, locul II de Iulia Badale din Vatra Dornei, iar locul III de Teodora Vieriu din Vatra Dornei şi de Melania Foca din Rădăuţi.

El a precizat că la aceeaşi categorie de vârstă, la băieţi, locul I a fost câştigat de Ştefan Cojocaru din Suceava, locul II de Dionisie Blanariu din Fălticeni, iar locul III de Mihai Roşca din Gălăneşti şi de Rareş Chirilă din Botoşani.

Profesorul Adrian Cojocaru a spus că la categoria de vârstă sub 15 ani, fete, locul I a fost obţinut de Teodora Varzaru din Suceava, locul II de Ştefana Vida din Suceava, locul III de Cristiana Amorăriţei din Suceava şi Miriam Iosub din Prelipca.

La aceeaşi categorie de vârstă, la băieţi, locul I a fost câştigat de Radu Sinculeţ din Rădăuţi, locul II de Mihai Nemaciuc din Suceava, locul III de Cosmin Toporaş din Suceava şi de Ştefan Foca din Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de