Iluminatul de sarbatori inaugurat de primarul Ion Lungu, iar o mie de lampioane oferite de PDL au brazdat cerul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Centrul Sucevei a fost arhiplin duminică seara, mii de persoane participând  la acţiunile organizate de autorităţile locale pentru marcarea Zilei Naţionale, dar şi pentru startul manifestărilor ce vor fi organizate până de Revelion în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Astfel, primarul Ion Lungu a inaugurat, duminică, iluminatul de Sărbătorile de Iarnă fiind pentru al zecelea an consecutiv când de 1 Decembrie se aprinde instalaţia de lumini din Bradul de Crăciun.

Momentul inaugural a fost precedat de un spectacol folcloric, iar după ce luminile din brad au fost aprinse, a început ridicarea la cer a o mie de lampioane oferite de organizaţia municipală PDL Suceava.

După acest moment în Piaţa „Ştefan cel Mare” au venit trupe de militari care au organizat ceremonialul retragerii cu torţe.

Militarii care au organizat retragerea cu torţe au participat şi la parada militară ce a fost organizată la prânz în municipiu.

Ei au mărşăluit pe un traseu care a inclus atât zona centrală alte străzi importante din municipiu.

În finalul manifestării sucevenii au fost invitaţi să se prindă în Hora Unirii, la îndemnurile organizatorilor, câteva sute de persoane dansând pe muzica interpretată de fanfara Primăriei.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de