Zece jandarmi suceveni, intre care patru ofiteri, au fost inaintati in grad cu ocazia Zilei Nationale


Intră acum și în grupul de

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut loc, luni,  adunarea festivă a cadrelor unităţii cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi au fost acordate recompense din partea inspectorului şef al I.J.J. Suceava constând în mulţumiri, felicitări sau citări prin ordin de zi.

Totodată, s-a desfăşurat ceremonialul militar organizat cu ocazia înaintării în gradul următor, înainte de termen, a unui număr de zece lucrători ai unităţii.

jandarmi suceava avansare

Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, patru ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, fiind vorba de cpt. Grigoraş Lucian şi cpt. Şaramet Marius avansaţi în gradul de maior şi lt. Paşcan Marian şi lt. Petrovici Emil în gradul de căpitan.

Prin ordin al Inspectorului general al Jandarmeriei Române, şase subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Astfel, a fost avansat în gradul de plutonier adjutant şef – plt.adj. Mihalache Mihai, au fost avansaţi în gradul de plutonier adjutant plt.maj. Dascălu Costinel şi plt.maj. Vangu – Hunea Toma, iar în gradul de plutonier major plt. Moldovan Marius, plt. Dabîca Vasile şi plt. Romanescu Sebastian.

În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române care se sărbătoreşte în data de 3 aprilie.


Intră acum și în grupul de