Flutur: PDL Suceava isi propune sa recastige alegerile in 2016 pentru a repune Bucovina si Suceava pe harta tarii


Intră acum și în grupul de

Preşedintele reales al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a mulţumit, luni, tuturor membrilor Partidului Democrat Liberal care au participat la alegerile de sâmbătă şi care i-au acordat votul pentru un nou mandat în fruntea organizației județene Suceava.

„Este o mare provocare pentru mine. Și spun asta ca unul dintre fondatorii Partidului Democrat Liberal”, a declarat Flutur.

El a reamintit că în decembrie 2007, PD s-a unit cu PLD, unde era președinte executiv, luând naștere PDL, un partid care a câștigat, patru ani la rând, toate rândurile de alegeri. „Rezultate bune ne propunem să obținem și la următoarele alegeri: să fim în topul național la europarlementare și la prezidențiale. Ca om responsabil, propun la nivelul județului Suceava, obiective curajoase pentru PDL și pentru suceveni”, a mai spus preşedintele PDL Suceava.

El precizează că fiind partidul cu cei mai mulți primari, PDL Suceava își propune să recâștige actualele primării, inclusiv Municipiul Suceava, precum și Consiliul Județean, pentru a continua modernizarea zonei noastre.

„Obiectivele centrale vor fi creșterea calității vieții și crearea de locuri de muncă. Vorbind mai aplicat, PDL își propune să repună Bucovina și județul Suceava pe harta țării și a Europei, să promoveze proiecte de infrastrucutră, legarea Sucevei cu capitala și cu vecinii prin infrastrutură modernă, dezvoltarea de parteneriate interne ți internaționale pentru crearea de locuri de muncă, valorificarea potențialului judeșului Suceava și creșterea gradului de valorificare a resurselor pe plan local”, a mai declarat Flutur.

 gheorghe flutur pdl alegeri

El subliniază că echipa PDL Suceava a dovedit că știe să facă aceste lucruri și a arătat că tot timpul se bazez pe echipă.

„În noul Birou de conducere județean avem oameni cu experiență, dar și oameni noi, avem oameni foerte bine pregătiți pe toate domeniile. Mă bazez mult pe primarii PDL, pe care-i consider membrii în echipa de conducere, pentru că îi voi consulta de fiecare dată.

Optez pentru un dialog mai strâns cu populația județului, cu care voi organiza discuții și consultări, pentru a putea lua cele mai bune decizii”, a mai declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de