Acasă Actualitate Sucevean banuit de furt impuscat in picior

Sucevean banuit de furt impuscat in picior


Intră acum și în grupul de

In momentul in care s-a incercat identificarea acestora , cele doua persoane au fugit in directii diferite, iar politistii de frontiera au inceput sa le urmareasca.

Potrivit cercetarilor, una din persoanele urmarite, Stefan P.(34 ani) din localitatea suceveana Vuliva, nu s-a supus somatiilor repetate, atit verbale cit si focurilor de arma executate in plan vertical de politisti, iar in momentul in care fugarul l-a atacat cu un cutit pe unul din politisti , acesta, pentru a se salva, a tras un foc de arma la picioare ranindu-l la ambele gambe.



Politistii de frontiera i-au acordat primul ajutor ranitului si l-au transportat , de urgenta, la Spitalul municipal Radauti.

Stefan P. A fost diagnosticat cu „plagi prin impuscare 1/3 ambele gambe, transfixiante” necesitind aproximativ 10 zile de ingrijiri medicale. Barbatul este in afara oricarui pericol, fiind internat in spital sub paza, urmind ca la externare sa fie prezentat pentru cercetari Parchetului Judecatoriei Radauti.

Celalalt fugar, Ilie Florin P.(28 ani) din localitatea suceveana Dornesti a fost retinut si predat Postului de Politie Musenita fiind cercetat pentru furt calificat.

Parchetul Judecatoriei Radauti efectueaza , in prezent, cercetari pentru elucidarea tuturor aspectelor legate de acest caz, iar IJPF Suceava a desemnat , cu acelasi scop, o echipa care sa cerceteze acest caz.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version