Faza nationala a Concursului Mesajul meu antidrog


Intră acum și în grupul de

Initiatorul acestui concurs destinat elevilor si studentilor , Agentia Nationala Antidrog, va oferi premii substantiale, astfel pentru locul I -1000 de euro pentru locul II – 700 de euro , 500 de euro pentru locul III si cite 100 de euro pentru elevii care vor obtine mentiuni .

Inspectorul scolar sucevean , Elena Chidesa a declarat , marti, ca cei 10 elevi suceveni participanti la faza nationala a concursului sint Andrei Morosanu, Andreea Poenaru, Andrian Ieremie, Ovidiu Gheorghe Ghiuta, Ionut Ignat si Claudia Rudeanu, echipa de la CN „Stefan Cel Mare” Suceava a realizat un film de scurt metraj, Ionut Niculai si Ioana Solovastru, de la Scoala Generala „Miron Costin” din Suceava si Madalina Titianu si Ingrid Hermna, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, toti acestia participind la sectiunea pictura.

Proiectul „Mesajul meu antidrog” initiat in luna noiembrie 2003 are ca scop prevenirea consumului de droguri in mediul preuniversitar si universitar si se deruleaza sub tutela a 38 din cele 47 de Centre Judetene de Prevenire si Consiliere Antidrog, in care sunt implicate peste 900 de institutii de invatamint din tara.

La concurs s-au inscris aproape 200 000 de elevi si studenti din toata tara. Cistigatorii vor fi premiati de Agentia Nationala Antidrog, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor si Organizatia Salvati Copiii.


Intră acum și în grupul de