Opt persoane retinute dupa un scandal in Gulia-Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reţinut opt persoane în urma unui scandal izbucnit în localitatea Gulia.

Astfel, vineri, Poliţia oraşului Dolhasca, a fost sesizată de Segal S., de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, Ion I., Vasile I. şi Florin C. au încercat să-l agreseze, ocazie cu care, pentru a scăpa de ei, a intrat într-un magazin, iar agresorii l-au lovit pe unchiul său, Gheorghiţă S.

Din cauza stării tensionate şi a faptului că în zonă s-au adunat rudele celor două familii, la faţa locului au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi forţe de jandarmi, mai multe persoane  implicate în conflict fiind conduse la sediul poliţiei şi audiate.

bataie

În urma cercetărilor efectuate în cauză cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale –IPJ Suceava, s-a stabilit faptul că, vineri dimineaţa, pe raza satului Gulia din oraşul Dolhasca, într-un loc public (pe DJ 208S), în urma unui conflict spontan, dar şi a unor neînţelegeri mai vechi, .Vasile I. de 61 ani, .Marcel S. de 42 ani, Ion I. de 34 ani, Nicolae I. de 33 ani, Alexandru C., de 19 ani, Vasile I. de 39 ani şi Georgel C., de 41 ani, toţi din satul Gulia, folosind corpuri contondente, i-au bătut pe Gheorghiţă S., de 45 ani, căruia i-au provocat răni care necesită 16-17 zile de îngrijiri medicale,Ecaterina D., de 25 ani, căreia i-au provocat răni care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale şi Mariana S., căreia i-au provocat leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, toţi din oraş Dolhasca. Totodată, grupul de agresori au tulburat grav ordinea şi liniştea publică, provocând indignarea cetăţenilor.

Cei opt sunt urmăriţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au fost reţinuţi, introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.


Intră acum și în grupul de