Ziua Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca va fi marcata la Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă împlineşte marţi, 10 decembrie 2013, 15 ani de activitate, prilej cu care, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava va avea loc o masă rotundă cu tema „Viitorul meu loc de muncă”, la care sunt invitaţi să participe elevi din anul terminal ai Grupului Şcolar „Dimitrie Cantemir” Suceava.

ANOFM deţine în subordine 42 de agenţii judeţene, 70 de agenţii locale şi 141 de puncte de lucru.

Mirela AdomnicaiPotrivit directorului executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, păstrarea echilibrului între cerere şi ofertă pe piaţa internă a forţei de muncă, într-un parcurs de ample schimbări în realităţile şi necesităţile comunitare a fost o provocare la care fiecare structură a ANOFM a trebuit să răspundă cu tot potenţialul de angajament şi profesionalism. Modul în care aceste schimbări au deschis oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală a celor afectaţi de şomaj, precum şi propria capacitate instituţională de integrare europeană a serviciilor publice, dau măsura eforturilor  şi rezultatelor înregistrate.

„Trebuie menţionat şi contextul favorabil de a avea o Axă prioritară în cadrul programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Axa 4 – << Modernizarea Serviciului Public de Ocupare >> , precizând că implicarea instituţiei noastre în implementarea proiectelor cu finanţare europeană a condus la un plus de adaptabilitate, diversificare şi profesionalism serviciilor acordate”, a subliniat Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de