Deputatul Ioan Balan a impartit cadouri copiilor de la Scoala cu clasele I-IV din Adancata

Moş Nicolae nu i-a uitat nici anul acesta pe copiii de la şcoala cu clasele I-IV din Adâncata. Cei aproximativ 300 de copii care învaţă aici, incluzând şi copiii din cele patru grupe de grădiniţă au primit cadouri constând în fructe, dulciuri, sucuri şi jucării. Nu au fost omise nici cadrele didactice. Gestul a fost făcut de deputatul PDL, Ioan Bălan împreună cu primarul comunei, Viorel Cucu.

balan la scoala adancata

Aşa cum facem în fiecare an, împreună cu primarul Viorel Cucu, am venit cu cadouri la şcoala cu clasele I-IV din Adâncata şi la grupele de grădiniţă. Le-am dăruit din inimă dulciuri, jucării, fructe şi am ascultat cu drag colindele pe care le-au cântat. Mă bucur că a pătruns şi aici spiritul sărbătorilor de iarnă. Este veselie şi sper ca această veselie să fie transferată şi părinţilor. Le urez tuturor un an bun şi multă sănătate”, a spus Ioan Bălan.

Primarul Viorel Cucu a ţinut să-i mulţumească deputatului Ioan Bălan pentru gestul său şi să-l asigure de respectul comunităţii. „Mulţumim domnului Bălan că în fiecare an de când este deputat în colegiul 2 s-a gândit la comuna Adâncata, s-a gândit să aducă bucurie în sufletele copiilor de aici. Mulţumim din tot sufletul că nu ne-a uitat şi sunt sigur că nu ne va uita nici în viitor. Ştim că este prietenul nostru, un om devotat, un om cu suflet, care ne-a ajutat când ne-a fost greu”, a spus Viorel Cucu.

balan la scoala adancata (1)

În semn de mulţumire, copiii le-au prezentat oaspeţilor un mic program de colinde.