Colindatorii vin in weekend la Iulius Mall Suceava

Tu ce vrei sa-ti aduca mosul_IM_SV_2013În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi cele mai frumoase evenimente de sezon. Acest sfârşit de săptămână este dedicat spectacolelor de colinde, târgului de obiecte lucrate manual şi activităţilor amuzante pentru prichindei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Crăciunul este un bun prilej de a-i surprinde pe apropiaţi cu daruri deosebite. Pentru cei care încă mai caută sugestii de cadouri aparte, Iulius Mall organizează o nouă ediţie a Târgului de Obiecte Handmade. De vineri până duminică, în perioada 13 – 15 decembrie 2013, sucevenii vor găsi la parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături cele mai frumoase piese, lucrate cu migală de artizani. Bijuterii care îţi fură privirea, decoraţiuni tematice pentru sărbători, accesorii pentru ţinute perfecte şi multe alte obiecte unicat îi vor încânta pe clienţi.

Sâmbătă şi duminică, talentaţii prichindei de la Palatul Copiilor Suceava vor susţine spectacole speciale de colinde. Micii artişti vor interpreta refrenele îndrăgite ale acestui sezon, autohtone şi de peste hotare, completând periplul prin magazinele Iulius Mall Suceava cu bună dispoziţie. Programul oferit de năzdrăvani va aduce spiritul Crăciunului mai aproape de clienţi.

În document se arată că, sâmbătă, prichindeii au un program de distracţie la Iulius Mall. De la ora 16.00, în zona KidsLand, cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o sesiune de joacă, cu surprize dulci, concursuri şi multe premii. De la ora 12.00 este programat atelierul de creaţie, la KidsLand, acolo unde imaginaţia ştrengarilor se va materializa în mici opere de artă dedicate iernii. Pentru că se apropie Crăciunul, cei mici vor face decoraţiuni pentru împodobit bradul şi casa.

Duminica este ziua în care revin la Iulius Mall marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”. De la ora 12.00, în zona KidsLand, cei mici îşi dau întâlnire cu personajele dintr-un amuzant spectacol oferit de artişti.

Pentru năzdrăvanii care adoră distracţia, Iulius Mall propune lecţiile de dans gratuit. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala Boomdance, cei mai buni dansatori îi vor iniţia pe cei mici în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Până pe 24 decembrie, cumpărăturile de minimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii. Cel mai norocos dintre participanţi, desemnat prin tragere la sorţi chiar în Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, va fi recompensat cu un premiu deosebit: 2.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall. În plus, zilnic, la ora 20.00, se va desemna câştigătorul unui express cooker, iar săptămânal se va oferi un LCD Samsung. De asemenea, primii 200 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi sticle cu licori savuroase.

“Distracţia continuă şi pe patinoarul Dream Ice. Arena de gheaţă este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 22.00, preţul unui bilet fiind 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Doritorii pot închiria patinele de la Ice Dream, pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi”, transmit reprezentantii Iulius Mall Suceava.