Lungu: „Anul 2013 a fost unul dintre cei mai dificili ani din punct de vedere financiar”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Primariei municipiului Suceava

lungu 1

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava

„Anul 2013 a fost unul dintre cei mai dificili ani din punct de vedere financiar. Fac apel la parlamentari sa aduca bani in 2014 ptentru finalizarea soselei de centura a Sucevei.

Unul dintre cele mai importante proiecte finalizate in acest an ramane darea in functiune a noii centrale termice a Sucevei.

Cetatea de Scaun a Sucevei va fi reabilitata cu un an mai repede decat era programat. A fost inaugurat un nou adapost pentru cainii comunitari.

Ramanem sustinatori ai fotbalului si handbalului in Suceava. Municipiul va organiza in 2016 Congresul Uniunii Internationale de Cinema.

Problema cainilor fara stapan ramane una nerezolvata. Asteptam normele metodologice ca sa ne putem apuca de treaba. Mai e starea deplorabila a strazilor secundare. Va trebui sa gasim o solutie pe fonduri proprii ca sa le raparam.

A fost un an greu, dar cu realizari importante. Ne propunem ca la anul sa finalizam o parte din proiectele incepute sa putem folosi fondurile externe.

Si in acest an vom organiza Revelionul la Iulius Mall. Mi se pare locatia cea mai potrivita. Avem spectacol pentru toate varstele. Romania, Odyssey, Vita de vie si Grasu XXL.

Vom da cadouri ptentru copii in centrul orasului. Fac apel la copiii din zona centrala sa vina la bradut, azi la ora 17, avem cadouri pentru toti copiii cuminti.”

 


Intră acum și în grupul de