Nechifor: 2013, un an destul de complicat


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Catalin Nechifor 2

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Ne apropiem de finalul unui an destul de  complicat. Vestea buna e ca si azi lucram la cateva materiale pentru Guvern, ca sa acorde resurse pentru cateva primarii ce sunt in situatii dificile. Ma refer la incalzire si sper ca pentru Suceava sa fie alocata o suma de bani ca sa stingem presiunile financiare.

Asiguram 100%” banii pentru asistatii social grav. Am fost in masura sa asiguram si partea legata de salarii. Sporuri pentru personal in unitatile de invatamant.

Asteptam si azi o veste buna si sper ca autoritatile publice din Suceava sa inchida un an financiar destul de greu. Cererea e pentru 20 de localitati, pentru 80 de miliarde de lei vechi. Va anunt ca in perioada asta am avut discutii pentru doua proiecte care se vor finanta din economiile pe Regiunea de NE. E vorba de Manastirea Putna – 2,6 milioane de euro si un altul de un milion de euro, consolidarea monumentelor din secolele XVII-XVIII la Suceava.

Ne adresam unei zone importante si vom finaliza doua obiective majore care sunt monumente. Pentru zonele de belvedere din judet ne asteptam ca la anul sa intram in finantare si cu acest proiect.”


Intră acum și în grupul de