Concursul “Un brad de nota 10”, la Colegiul National de Informatica “Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

C.N. de Informatică "Spiru Haret" SuceavaOdata cu aparitia iernii, chiar daca zapada nu a poposit inca pe meleagurile sucevene, o atmosfera specifica sarbatorilor de iarna a cuprins intregul Colegiu National de Informatica “Spiru Haret” Suceava, datorita desfasurarii in luna decembrie a unui concurs intitulat “Un brad de nota 10”.

Elevii tuturor claselor, sprijiniti de profesorii diriginti, au participat la acest concurs, motivati fiind de faptul ca cel mai frumos brad din scoala urma sa fie premiat cu o excursie oferita clasei castigatoare de catre conducerea colegiului. Astfel, elevii si-au pus in valoare potentialul creativ, decorand intr-un mod divers si personalizat fiecare sala de curs, implicit brazii de Craciun. In intregul colegiu s-a instalat cu repeziciune un ambient placut, specific sfintelor sarbatori de iarna, asigurandu-se un climat propice dezvoltarii creativitatii elevilor.

Obiectivele principale ale acestui proiect au vizat formarea deprinderilor de munca in echipa, dezvoltarea unor competente de interrelationare, cultivarea simtului estetic si nu in ultimul rand dezvoltarea spiritului competitional. De apreciat este faptul ca majoritatea elevilor au intampinat cu entuziasm idea acestui concurs desfasurat la initiativa domnului director al Colegiului National de Informatica “Spiru Haret”, prof. Virginel Iordache. Acesta s-a implicat in mod activ in desfasurarea acestui proiect, schimband intr-un mod inedit aspectul general al colegiului si facand ca misiunea juriului constituit din prof. Raluca Cirtu, prof. Daniela Bosca si bibliot. Roxana Chiriac sa fie una extrem de dificila.  Datorita originalitatii ideilor folosite si a modului in care s-au implicat in cadrul acestui proiect, castigatori ai concursului au fost desemnati elevii clasei a XII-a D, urmati de elevii clasei a XI-a F pe locul al doilea, iar cea de-a treia pozitie in clasament fiind ocupata in egala masura de catre elevii claselor a X-a E si a XI-a G. Atat ocupantii locului I, cat si cei ai locului al doilea vor pleca intr-o binemeritata excursie in cadrul careia vor vizita diverse obiective de interes cultural din judetul Suceava.

Aceasta actiune s-a dovedit a fi de bun augur, surprinzand in modul cel mai placut atat elevii, cat si cadrele didactice de la Colegiul National “Spiru Haret” Suceava, prin ineditul ei.

Prof. Raluca Cîrţu, Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de