Organizatia Judeteana Suceava a PC are un nou lider. Vezi despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

 Organizaţia Judeţeană Suceava a PC are o nouă conducere, după ce fostul preşedinte, senatorul Mihai Neagu, a demisionat, luni, din partid. Este vorba despre fostul preşedinte al PPDD Suceava, deputatul Cezar Cioată, care a fost numit, miercuri, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PC Suceava

 Cioată a declarat că are sarcina de a reconstrui organizaţia judeţeană a PC Suceava care acum nu mai există. El a spus că nu-şi poate propune încă obiective imediate pentru că mai întâi va trebui să facă funcţională organizaţia. „Vreau, pentru început, să avem măcar un sediu”, a spus Cioată.

cezar cioata

 El a menţionat că, în ultimele şapte luni, a fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, dar nu a fost invitat la nici o şedinţă de birou judeţean al organizaţiei. „Sper să refac partidul şi să-l aduc acolo unde e locul şi la Suceava”, a mai spus Cioată, care consideră că pentru revigorarea organizaţiei va trebui să preia din experienţa colegilor săi din organizaţiile Bacău, Galaţi sau Bucureşti.

 Cezar Cioată a fost preşedinte al PPDD Suceava, partid pe lista căruia a candidat la alegerile parlamentare, dar a demisionat la începutul anului trecut din acest partid şi s-a înscris în Partidul Conservator.

 Fostul preşedinte al PC Suceava, senatorul Mihai Neagu, a anunţat, luni, în plenul Senatului că demisionează din această formaţiune politică.


Intră acum și în grupul de