Trei sute de politisti actioneaza zilnic in Suceava pentru ca Sarbatorile de Iarna sa fie petrecute in siguranta


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 300 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada 31 decembrie 2013 – 05 ianuarie 2014, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

 

Astfel, în perioada 31 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 298 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi vor fi pregătiţi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

politist

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 218 sunt din structurile de ordine publică, 44 poliţişti de la rutieră şi 36 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. De asemenea, vor fi constituite şi rezerve de intervenţie, pregătite să intervină dacă situaţia impune.

 

„În această perioadă, poliţiştii suceveni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii şi turiştii din alte localităţi sosiţi în Bucovina, să-şi petreacă în linişte Revelionul şi zilele de sărbătoare”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de