O excursie de poveste si actiuni de caritate, optiunile clientei care a castigat premiul cel mare oferit de Mosul de la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESĂ

Castigator Tu ce vrei sa-ti aduca mosul_IM SV 2013În fiecare an, sărbătorilor de iarnă sunt celebrate la Iulius Mall Suceava cu mii de daruri oferite clienţilor săi. LCD-uri Samsung, zeci de aparate express cooker, delicii de sezon, decoraţiuni tematice şi marele premiu, 2.000 de euro pentru achiziţiile din magazinele preferate, au ajuns, în luna decembrie, prin tragere la sorţi, la cumpărătorii fideli.

Cea mai norocoasă a fost Stela Corduban, care a fost desemnată, în ajunul Crăciunului, prin tragere la sorţi, câştigătoarea campaniei „Tu ce vrei să-ţi aducă Moşul?”. Suceveanca este lucrător comercial, în vârstă de 56 de ani, şi a fost răsplătită de Iulius Mall cu un premiu care să îi îndeplinească dorinţele. Câştigătoarea marelui premiu a făcut fericiţi, în prag de sărbători, şi pe cei nevoiaşi. „Sunt foarte bucuroasă că am câştigat. Am valorificat acest premiu printr-o excursie în ţările nordice şi o donaţie de electrocasnice pentru căminul de bătrâni Acoperământul Maicii Domnului, din Fălticeni”, a declarat Stela Corduban.

Un Crăciun mai fericit au avut şi Robert-Ionuţ Suditu, Ana Iuliana Benei şi Ciprian Gitman, cei trei norocoşi care au câştigat, prin tragerile la sorţi săptămânale, câte un LCD Samsung. De altfel, pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele Iulius Mall Suceava de minimum 100 de lei au participat la tombola de Crăciun, care i-a recompensat, în fiecare zi, cu aparate express cooker. În plus, s-au acordat 5.000 de premii garantate, constând în cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi sticle cu licori savuroase.

Şi în 2014, Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe împătimiţii de cumpărături cu evenimente inedite, concursuri cu premii şi oferte atractive! 

 

 


Intră acum și în grupul de