Hoti atenti la consumul de energie electrica. Au stins luminile din casa din care furasera 5000 de euro


Intră acum și în grupul de

O sumă de 5000 de euro a fost furată dintr-o locuinţă din Rădăuţi, iar hoţii au fost atenţi ca la plecare să stingă luminile lăsate aprinse de proprietari.

 hoti geam

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” cu privire la faptul că persoane neidentificate au pătruns prin efracţie în locuinţa lui Cornel D., de 33 ani, din localitate, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în seara de 31 decembrie, membrii familiei au plecat cu autoturismul la o biserică din localitate, unde au stat până la ora 00.30, iar când s-au întors la domiciliu, au observat faptul că becurile ce le-au lăsat aprinse la plecare erau închise.

Cu ocazia cercetării locului faptei s-a stabilit faptul că autorii au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei, după care au forţat geamul rabatat de la beci şi au pătruns în locuinţă, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

Locuinţa nu este prevăzută cu sistem de alarmare sau supraveghere video.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de