Doctorul Cristian Andrei conferentiaza in luna ianuarie, la USV


Intră acum și în grupul de

Cristian AndreiRenumitul doctor Cristian Andrei va veni la mijlocul lunii ianuarie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava pentru a le vorbi studenţilor despre teama de eşec, informează reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, conferinţa, organizată de AIESEC, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, va avea loc vineri, 17 ianuarie 2013, de la ora 14.00, în aula din corpul E.

„Dacă cel puțin o dată teama de eșec te-a împiedicat să aplici pentru un job, să îți asumi un risc sau să profiți de o oportunitate, sau dacă pur și simplu ești pasionat de psihologie, vino să învingem împreună teama de eșec!”, transmit organizatorii.

Dr. Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Este atestat în teorii ale personalităţii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrică. În prezent este preşedinte al Fundaţiei Estuar, orientată spre servicii de consiliere, recuperare, reabilitare şi reinserţie socială pentru adulţii cu probleme de sănătate mintală.


Intră acum și în grupul de