Sucevenii beneficiaza de o reducere de 10% a taxelor si impozitelor locale daca le achita pana in 31 martie


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care achită taxele şi impozitele locale până în data de 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută. Declaraţia a fost făcută, miercuri, de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a ţinut să precizeze că a achitat, luni, primul taxele locale. El a mai menţionat în conferinţa de presă că în primele două zile au achitat taxele locale 1.010 contribuabili din care 870 persoane fizice, iar restul persoane juridice, fiind încasaţi 271.144 lei.

Primarul a mai declarat că, în medie, taxele şi impozitele locale se ridică anual pentru un sucevean la aproximativ două sute de lei.

ion lungu 2

Lungu a menţionat că taxele şi impozitele locale se pot achita la ghişeele Primăriei, prin internet banking, dar şi on-line printr-un site specializat.

Gradul de realizare a bugetului programat pentru anul trecut, de 250 de milioane de lei a fost realizat în proporţie de 82,5 la sută, fiind de 202,1 milioane de lei, ceea ce face ca bugetul programat pentru anul 2014 nu poate depăşi nivelul anului 2013, a menţionat primarul care a arătat că se poate prognoza un buget mai mare doar dacă execuţia bugetară este de 95 la sută.


Intră acum și în grupul de