Sucevencele Maria Andreea Varlan si Madalina Anea, nominalizate la Premiile Radar de Media 2014


Intră acum și în grupul de

Madalina Anea si Maria Andreea Varlan

Sucevencele Maria Andreea Vârlan  şi  Mădălina Anea au fost nominalizate, recent, la Premiile Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

 Cântăreaţa Maria Andreea  (https://www.facebook.com/MariaAndreeaOfficiala fost nominalizată la categoriile „Cea mai sexy vedetă feminină” şi „Cea mai bună melodie a sezonului”, cu piesa „Periculos de bun”. „Periculos de bun” este cel mai recent single al artistei, lansat la finele anului 2013, la a cărui versuri Andreea a lucrat personal. Asupra acestei melodii şi-a pus amprenta şi compozitorul sucevean Ciprian Cuzic.

“Pentru mine este o onoare că am fost nominalizată la două categorii cu oameni atât de cunoscuţi şi de frumoşi, iar pe lângă asta, să fiu nominalizată cu prietena mea din liceu, Mădălina Anea. Visam la asta amândouă pe vremea când eram pe băncile şcolii. Astăzi, după ani de muncă, visele noastre se împlinesc”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Maria Andreea Vârlan.

Reamintim că frumoasa brunetă a fost nominalizată şi la ediţia de anul trecut a Premiilor Radar de Media, de acea dată, la categoriile “Artistul anului” şi “Piesa anului”.

O altă apariţie surprinzătoare a anului trecut a fost şi Mădălina Anea, o tânără actriţă extrem de talentată, care a câştigat simpatia publicului după prestaţia din serialul “Îngeri pierduţi”, difuzat de Acasa TV. Mădălina a jucat în rolul principal alături de iubitul ei, actorul Paul Diaconescu.

La Premiile Radar de Media 2014, Mădălina Anea (https://www.facebook.com/MadalinaAneaOfficiala fost nominalizată la categoria “Cel mai bun actor/Cea mai bună actriţă”, alături de iubitul său, iar telenovela în care a jucat, „Îngeri pierduţi” a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun reality show/serial TV/sitcom”.

Cele două artiste, care sunt şi prietene la cataramă, pot fi susţinute prin vot, până în data de 7 februarie 2014, pe pagina oficială radardemedia.ro.

Rezultatele finale şi câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul Galei de decernare a Premiilor Radar de Media care se va desfăşura în primăvara anului 2014.


Intră acum și în grupul de