Acasă Actualitate Sucevean venit in audienta la prefect a lesinat, fiind salvat de interventia...

Sucevean venit in audienta la prefect a lesinat, fiind salvat de interventia prompta a jandarmului


Intră acum și în grupul de

Unui bărbat în vârstă de 63 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace, i s-au acordat îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava după ce i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre în audienţă la Prefectură.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan a declarat, miercuri, că la Unitatea de Primire a Urgenţelor  a fost adus un bărbat în vârstă de 63 de ani căruia i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre în audienţă la Prefectură.



Tiberius Bradatan

Brădăţan a spus că pacientul, care este cunoscut cu afecţiuni cardiace cronice, a fost diagnosticat cu fibrilaţie cu alură ventriculară rapidă (frecvenţă cardiacă mare) şi insuficienţă cardiacă cronică.

El a precizat că pacientul este stabil şi i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava a spus că bărbatul a făcut efort mergând pe jos peste un kilometru de la domiciliu până la Prefectură.

Brădăţan a spus că pacientul  s-a declarat  foarte mulţumit de intervenţia promptă a personalului din Prefectură care a solicitat sosirea unui echipaj medical.

Bărbatul venise miercuri în audienţă la prefect şi a fost îndrumat de jandarmul de serviciu să ocupe un loc în sala de aşteptare. Jandarmul a sesizat că atunci când a vrut să se aşeze bărbatul a suferit o criză, l-a sprijinit şi a solicitat prin 112 intervenţia unui echipaj de urgenţă.

În câteva minute echipa SMURD a sosit la sediul Palatului Administrativ unde i-a acordat îngrijiri pacientului timp de câteva zeci de minute până când acesta a fost stabilizat şi apoi a fost transportat la spital.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version