Vezi cine va reprezenta Primaria Suceava in fata administratorilor judiciari ai Termica


Intră acum și în grupul de

sorin dumitru rusuPrimăria Suceava va fi reprezentată în instanţă în faţa administratorilor judiciari ai SC Termica SA de către  decanul Baroului Suceava, Sorin Rusu.

Potrivit şefului municipalităţii sucevene, Ion Lungu, la licitaţia pentru consultanţă au participat cinci firme avocatură, din care o ofertă nu a fost primită, fiind depusă cu întârziere, iar o alta a fost descalificată. Primarul a arătat, într-o conferinţă de presă că cea mai mare sumă, de 122.170 de lei a fost solicitată de firma de avocatură Boştină şi Asociaţii din Bucureşti, iar cea mai mică sumă, de 75.000 de lei, fiind solicitată de avocatul Sorin Dumitru Rusu, care este decanul Baroului Suceava, aceasta ofertă fiind cea selectată.

La propunerea primarului Ion Lungu, consiliul Local Suceava a aprobat în luna noiembrie, angajarea unei firme de avocatură care reprezinte, alături de juriştii Primăriei, municipalitatea în  procesele cu administratorii judiciari ai Termica SA.

 Administratorii judiciari ai Termica SA Suceava au deschis deja o acţiune în justiţie prin care cer Primăriei ca suprafaţa de 155 de hectare de teren pe care este amplasată Termica să fie predate societăţii, dar şi repunerea a 70 de milioane de lei în capitalul social al firmei. “Există acest război juridic care sperăm să se termine cât mai repede şi cât mai bine pentru municipalitate”, a spus primarul în şedinţa CL Suceava când s-a aprobat angajarea unei firme de avocatură.

 


Intră acum și în grupul de