Trei persoane ranite, dupa ce au ajuns cu masina in paraul care separa Suceava de comuna Scheia


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi şi o femeie care s-au răsturnat, vineri dimineaţă, cu maşina în pârâul care separă Suceava de comuna Şcheia, după ce au coborât B-dul Academician Vasile Grecu, au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi SAJ şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava au intervenit, vineri dimineaţă, cu două autospeciale pentru descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD, la ieşirea din municipiul Suceava spre comuna Şcheia, unde au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă în afara părţii carosabile, într-un canal colector. În urma accidentului rutier, au rezultat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, cea din urmă fiind încarcerată.

Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii dificile, din cauza întunericului şi a zonei greu accesibile din cauza unei pante abrupte şi alunecoase.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă – au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori, concomitent cu crearea accesului rapid către victima încarcerată. Femeia, a fost imobilizată şi extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, apoi a fost transportată de către pompieri cu targa, în condiţiile terenului accidentat şi greu accesibil deja amintit. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 23 de ani, au urcat panta pe picioarele lor, fiind şi ei ajutaţi de către pompierii militari.

Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi SAJ şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un şofer din Botoşani care circula vineri dimineaţa spre Gura Humorului a pierdut controlul volanului la ieşirea din municipiul Suceava, a ieşit de pe şosea şi a ajuns cu maşina în pârâul care separă Suceava de comuna Şcheia.

accident scheia cupola

accident pompieri

accident cupola


Intră acum și în grupul de