Suceveanca Andra-Maria Buta a fost desemnata „Studentul roman Erasmus al anului 2013”


Intră acum și în grupul de

Andra-Maria ButaSuceveanca Andra-Maria Buta a fost distinsă la ediţia din acest an a Galei pentru Excelenţă Academică în Străinătate, cu premiul „Studentul român Erasmus al anului 2013”.

Potrivit site-ului lsrs.ro, Andra-Maria Buta a beneficiat, în anul universitar precedent, de o bursă Erasmus în Franța, la Institut Régional du Travail Social Poitou Charentes Poitiers. „Încrezătoare în puterea de schimbare a oamenilor, a vrut să fie ea însăși un exemplu, motiv pentru care a fost voluntar timp de 4 ani în cadrul Asociației „Salvați copiii.” Cu un caracter echilibrat și determinare, Andra încă încearcă să își găsească locul și rolul în lume prin contribuția activă la dezvoltarea societății” , se arată pe site-ul lsrs.ro.

„Cred în oameni, în puterea lor de a schimba lumea. Cred în bun-simț, în principiile morale universale, în legile naturii atât de simplu, dar de logic construite. Cred în firesc. Tind spre echilibru, acel echilibru absolut care produce vidul, vidul care duce spre infinit. Încă încerc să îmi găsesc locul în acest imens puzzle al lumii, să-mi determin rolul și să-mi aduc contribuția în societate”, a declarat Andra.

Premiile pentru Excelenţă Academică în Străinătate sunt acordate anual, competiţia având drept scop recunoaşterea meritelor studenţilor români din universităţi reputate la nivel internaţional, tineri ce se remarcă în plan academic şi extracurricular. Gala a avut loc miercuri, 8 ianuarie, la Palatul Parlamentului.


Intră acum și în grupul de