Discount-uri pentru suceveni, la produsele si serviciile oferite la „Targul de nunti Bucovina”, de la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

targ de nunti 2012Mijlocul lunii februarie vine la Iulius Mall Suceava cu un eveniment deosebit – „Târgul de nunţi Bucovina” (14-16 februarie 2014), manifestare ce va aduce vizitatorilor discount-uri la produsele şi serviciile oferite, au transmis reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, în calitate de organizatori.

Potrivit sursei citate, TÂRGUL DE NUNŢI BUCOVINA vine în ajutor sucevenilor prezentându-le tot ce au nevoie pentru o nuntă ca-n poveşti.

Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine ş.a.

Targ de nunti“Pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discount-uri la produsele şi serviciile oferite. Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombola cu premii surpriză”, au subliniat organizatorii.


Intră acum și în grupul de