Concursul de interpretare muzicala Music Star “Petru Rareş” 2014, in februarie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

microfonCasa de Cultură din Suceava va găzdui sâmbătă, 15 februarie 2014, de la ora 18.00, cea de-a patra ediţie a concursului Music Star “Petru Rareş”, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii este prof. de educaţie muzicală Cristian Doboş.

Music Star “Petru Rareş” este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava şi colaboratorilor acestora.

„După ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă românească şi una din repertoriul internaţional, sau compoziţii proprii. Lupta pentru premiile în valoare totală de 3.000 de lei se dă pe trei secţiuni: secţiunea I pentru gimnaziu, secţiunea a II-a pentru liceu – muzică vocală şi secţiunea a III-a pentru liceu – muzică vocal-instrumentală”, se arată în documentul citat.

Se mai oferă: Premiul de Popularitate, Premiul de compoziţie, Premiul pentru „Cel mai bun instrumentist” şi trofeul Music Star “Petru Rareş” pentru „Cea mai bună reprezentaţie din concurs”.


Intră acum și în grupul de