Targ de antichitati si activitati recreative pentru copii, in acest weekend, la Iulius Mall Suceava

Afis Targ de arta si antichitati_IM SV 2014 (1)În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava îi invită pe toţi clienţii să combine sesiunile de shopping cu evenimente atractive. Un târg al obiectelor cu patina timpului şi numeroase activităţi pentru prichindei sunt propunerile de pe agenda următoarelor zile, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, bucovinenii care vor dedica acest week-end cumpărăturilor la promoţii de până la 70% au un motiv în plus de bucurie. De vineri până duminică, în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2014, parterul Iulius Mall Suceava va fi animat de numeroşi expozanţi participanţi la o nouă ediţie aTârgului de Artă şi Antichităţi. În cele trei zile, timpul va fi dat înapoi pentru a admira obiecte ancorate în trecut, cu o valoare nepreţuită. Colecţionari din toate colţurile ţării vor expune articole deosebite, încărcate cu amintiri şi poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole învăluite în mister.

În document se mai arată că, sfârşitul de săptămână este un prilej de distracţie pentru copiii care vin la Iulius Mall. Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 16.00, cei mici se vor recrea alături de îndrăgitul lor prieten, clovnul Bobo. Surprize, jocuri amuzante şi multe dulciuri sunt ingredientele care vor oferi bucurie năzdrăvanilor.

Duminică, 2 februarie, prichindeii sunt invitaţi la o petrecere alături de personajele din poveşti. În zona KidsLand, de la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la „Puppet’s Show”, un spectacol oferit de marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

Zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate lecţiilor de dans gratuite. Ştrengarii care vor să se distreze în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şislow foxtrot sunt aşteptaţi în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00.

Până pe 9 februarie, amatorii de artă şi frumos pot admira peisaje, portrete şi elemente de natură statică, ilustrate în lucrările din cadrul expoziţiei „Artă şi stiluri”, semnate de Nicolae Zepciuc.