Delegatia Permanenta a PSD a fost suspendata, iar Guvernul va fi remaniat

El a anuntat o noua formula de conducere a partidului, aprobarea demisiilor mai multor presedinti de organizatii judetene PSD si propuneri pentru schimbarea din functie a 5 ministri. Astfel, Dan Mircea Popescu, va fi noul ministru al Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, in locul Elenei Dumitru, Petre Daia, la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in locul lui Ilie Sarbu, Adriana Ticau, la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, in locul lui Dan Nica, Gheorghe Emacu, ministru delegat la Administratie si Interne, in locul lui Gabriel Oprea, iar Bogdan Niculescu Duvaz, noul ministru delegat pentru relatia cu sindicatele, in locul lui Marian Sarbu.

Schimbarile din cabinet urmeaza a fi discutate si cu presedintele Ion Iliescu.

Delegatia Permanenta a PSD si-a suspendat activitatea pana la congresul din luna august.

Partidul va fi condus pana atunci de un birou coordonator din care vor face parte presedintele si presedintele executiv al PSD, presedintii celor doua camere ale Parlamentului, precum si alti membri ai PSD.

“Titus Corlatean, purtator de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, reprezentant al Guvernului in noua echipa de coordonar