Barbat gasit de pompieri cazut langa patul din dormitor aflat in flacari intr-un bloc din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Gura Humorului s-a intoxicat cu fum şi a fost găsit de pompieri lângă patul din dormitor aflat în flăcări.

Incendiu apartament Falticeni 11.05.2008 001

Astfel, sâmbătă seară, la ora 22:27, o persoană anunţa la 112 faptul că observă cum iese fum din apartamentul unui bloc, situat pe B-dul Bucovinei, din oraşul Gura Humorului.

Pompierii militari humoreni au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, şi au găsit în dormitorul apartamentului un pat care ardea, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă.

La marginea patului, pe podea, a fost găsit proprietarul în vârstă de 70 de ani, conştient dar intoxicat cu monoxid de carbon. Imediat, echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor medical, după care l-a transportat la spitalul orăşenesc, pentru investigaţii suplimenatre şi tratament de specialitate.

În incendiu au ars patul şi materiale textile. Flăcările au mai degradat şi alte bunuri din încăpere.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric, produs de o lampă de iluminat cu improvizaţii.

Prin intervenţia promptă, pompierii au salvat viaţa proprietarului dar şi restul apartamentului cu bunurile din interior.

 


Intră acum și în grupul de