Vezi ce se va intampla cu patrimoniul firmei ce administra Centrul Economic Bucovina


Intră acum și în grupul de

Centrul Economic Salcea1

Patrimoniul societăţii “Centrul Economic Bucovina” SA Suceava, înfiinţată în 2006 de CJ Suceava pentru administrarea unui centru de afaceri, va fi preluat de Consiliul Judeţean Suceava. Potrivit unui proiect de hotărâre, Consiliul Judeţean Suceava, în calitate de acţionar unic la SC “Centrul Economic Bucovina” SA, va prelua patrimoniul deţinut de societate ca urmare a dizolvării şi radierii societăţii comerciale.

În patrimoniul acestei societăţi sunt mai bune bunuri, în general mobilier de birou şi birotică, dar şi 3.787, 21 lei în cont şi 87,92 lei în numerar, bani care vor fi viraţi în contul CJ Suceava.

Bunurile imobile ale societăţii fuseseră preluate în domeniul public al judeţului Suceava în anul 2008, se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre în care se mai arată că preluarea tuturor bunurilor societăţii a fost determinată de faptul că firma a fost radiată din evidenţele Registrului Comerţului în urma dizolvării firmei prin decizie a instanţei.

Centrul, amplasat în apropierea Aeroportului Suceava, pe o suprafaţă construită de  6.574 mp., are zece clădiri, cu anexele şi utilităţile necesare, amplasate pe o suprafaţă de aproximativ 5 hectare. Din cele zece clădiri, opt reprezintă pavilioane industriale, spaţii destinate activităţii de servicii şi producţie, la care se adaugă un incubator de afaceri, săli de training, săli de conferinţe, de protocol, dar şi un pavilion expoziţional.

Investiţia, în valoare de 5 milioane de euro, a fost finalizată în anul 2006 şi a fost finanţată prin PHARE.

 Autorităţile sucevene intenţionează să folosească facilităţi ale centrului economic în dezvoltarea aeroportului Suceava care se modernizează prin POS-T, printr-un proiect de 40 de milioane de euro, la care se adaugă proiecte de modernizare finanţate de Consiliul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de