Trei soferi prinsi cu peste 100 de kilometri la ora in zone cu restrictie de 50 km/h


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au efectuat acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente în zonele cu risc din judeţ în special în ceea ce priveşte excesul de viteză, dar şi depăşirile neregulamentare.

Verificările poliţiştilor s-au derulat în ultimele două zile pe DN 2 şi  DN 17 fiind aplicate 408 amenzi în valoare de 109.450 de lei.

Totodată, au fost reţinute 16 permise, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

Între cei sancţionaţi se află un bărbat, de 41 ani, din comuna Şcheia, ce a fost depistat conducând autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, cu viteza de 106 km/h. Acestuia i-a fost şi s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Poliţiştii au mai depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Straja, ce a condus autoturismul pe DN 2E, în comuna Vicovu de Jos, cu viteza de 111 km/h în localitate, depăşind viteza legală cu 61 km/h, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Un alt şofer, de 47 ani, din orașul Gura Humorului, a condus autoturismul pe DN 17, cu 113 km/h în zona de limitare a vitezei la 50 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Într-un alt caz, un şofer de  58 ani, din judeţul Neamţ, care conducea pe DN 17 și avea folii neomologate pe geamurile lateral faţă, a efectuat o depăşire neregulamentară. A fost sancţionat contravenţional şi s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi certificatul de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de