Sase elevi din judetul Suceava vor participa la etapa nationala a Olimpiadei de Biologie


Intră acum și în grupul de

Un număr de 6 elevi din judeţul Suceava s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Biologie, în urma participării la etapa judeţeană a acestui concurs şcolar, care a avut loc în data 1 martie 2014, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, informează reprezentanţii ISJ Suceava.

olimpiada biologie

Sursa citată arată că, cei 6 elevi calificaţi la etapa naţională sunt: Monica Florentina Crihan, elevă în clasa a VII-a, la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Băneşti (prof. îndrumător Simona Saldinger), Vlad Morhan, elev în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Carmen Constantineanu), Nicolae Andronic-Gorcea, elev în clasa a X-a, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Ramona Morar), Beniamin Vasileniuc, elev în clasa a X-a, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, profesor îndrumător Carmen Constantineanu, Ştefan Dascălu, elev în clasa a XI-a, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Ramona Morar) şi Anamaria Bardan, elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava (prof. îndrumător Cătălina Iurea).

Etapa naţională a Olimpiadei de biologie se va desfăşura la Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în perioada 7-11 aprilie 2014.


Intră acum și în grupul de