Echipa Railex din Suceava, la un pas de marea finala de la Rio (Brazilia) in Cupa Prieteniei Bergenbier


Intră acum și în grupul de

La finalul unui weekend cu multe meciuri de fotbal disputate la baza sportivă Ramiro” din Suceava, echipa Railex Suceava s-a calificat în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier. Ei vor juca pe 23-24 mai la Bacău pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

În cele trei zile de competiție, echipele de prieteni s-au întrecut în Cupa Prieteniei Bergenbier desfășurate la Suceava. Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori, au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la baza “Ramiro”. După fiecare meci, toți jucătorii au primit bere Bergenbier și au rămas pe margine pentru a susține echipele calificate mai departe.

Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Railex Suceava și Old Bucovina, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 6-0. Astfel, Railex Suceava va reprezenta orașul Suceava în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura pe 23-24 mai la Bacău. Acolo vor juca cele mai bune 16 echipe din zona de est a României, iar premiul este un loc în marea finală de la Rio.

Cel mai spectaculos meci al echipei Railex Suceava a fost împotriva formației Athletic, când campionii s-au impus cu scorul de 10-1.

“Cupa Prieteniei Bergenbier este un turneu foarte bine organizat unde am întâlnit echipe pregătite, iar prietenii care au venit să se susțină ne-au împins către victorie. Va fi greu în etapa următoare de la Bacău, dar o să ne pregătim intens și sperăm să ajungem la Rio”, au povestit jucătorii echipei Railex Suceava imediat după terminarea meciului.

Componența echipei câștigătoare o puteți găsi aici: http://cupaprieteniei.ro/echipe/9170

Rezultatele tuturor meciurilor le puteți găsi pe site-ul competiției: http://cupaprieteniei.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/suceava

Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro.


Intră acum și în grupul de