Focuri de arma la Brodina. Contrabandistii de tigari au reusit sa scape


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit aproximativ 5000 de pachete de ţigări de contrabandă abandonate în apropierea frontierei cu Ucraina. Potrivit STPF Suceava, poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina au observat, marţi, un grup de persoane care au trecut frontiera din Ucraina în România, transportând mai multe colete voluminoase, spre interiorul ţării.

Membrii grupului au ignorat somaţiile verbale ale poliţiştilor de frontieră care au fost nevoiţi să tragă trei focuri de avertisment în plan vertical, însă contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit în Ucraina.

Sursa citată precizează că în acest caz au fost informate şi autorităţile de frontieră din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în zona respectivă  patru bax-uri ce conţineau 1 940 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, întreaga cantitate de ţigări în valoare de 19 400 de lei fiind confiscată.

În acest caz se continuă cercetările pentru identificarea  tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 Tot în cursul zilei de marţi, poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina au sesizat că două persoane au trecut frontiera din Ucraina în România, iar pentru reţinerea celor doi bărbaţi, poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical însă cei doi au fugit în direcţii diferite, profitând de întuneric.

La faţa locului, au fost descoperite şase colete învelite în folie neagră, care conţineau 2.970 de pachete  de ţigări, în valoare de 29 700 de lei, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

 Şi în acest caz se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de