Acasă Actualitate Tigari de contrabanda din Federatia Rusa in valoare de 143 000 de...

Tigari de contrabanda din Federatia Rusa in valoare de 143 000 de lei, confiscate de la sucevean


Intră acum și în grupul de

Ţigări de contrabandă din Federaţia Rusă în valoare de 143 000 de lei au fost descoperite, joi, de poliţiştii de frontieră într-o autoutilitară condusă de un sucevean.

Potrivit comisarului şef Ilie Poroch Seriţan din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava,  poliţiştii de frontieră suceveni au oprit, joi, pentru control, în localitatea suceveană Horodnic de Jos, o autoutilitară marca Mercedes, condusă de un bărbat în vârstă de 36 ani, din judeţul Suceava.



În urma controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit un locaş special amenajat, în spatele cabinei, în care se afla o cantitate mare de ţigări, iar în aceste condiţii bărbatul, precum şi autoutilitara au fost duse la sediul poliţiei de frontieră  în vederea efectuării unui control amănunţit.

În timpul controlului asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit, în locaşul special amenajat, cantitatea de 14.300 de pachete cu ţigări provenite din Federaţia Rusă, în valoare de 143.000 de lei.

Şoferul autoutilitarei a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru contrabandă, urmând să fie prezentat, vineri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara cu care bărbatul transporta ţigările de contrabandă a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version